Produkter

Produkter

 

Vi benytter os af produkter af højeste kvalitet for at sikre en professionel behandling og et optimalt resultat. Herunder vises de produkter, vi fører i klinikken. Alle produkter er uden syntetisk parfume og parabener.

 

BIOELEMENTS

Prisvindende produkter, der tillader os at skræddersy din behandling ned til mindste detalje. Se videorne nedenfor og bliv lige så forelsket i disse produkter, som vi er.

Dermaroller

Den populære Dermaroller, som efterhånden findes i mange kopiudgaver. Ingen andre hudruller har dog den dokumenterede effekt, som du får med den org. Dermaroller.

dermaOXY

Dansk produceret hudplejekoncept. Dette mærke står bl.a. bag den populære Oxygen lift behandling, som opstrammer og udglatter huden og samtidig tilfører intens fugt.

eDermaStamp by Dermaroller

Den omtalte eDermaStamp, som gennem tiden fejlagtigt har fået tilnavne som vampire facial og bloody facial. eDermastamp er den nyeste innovation inden for Micro-needling fra Dermaroller.

Sugarbearhair

Sugarbearhair er et kosttilskud sprængfyldt med vitaminer og mineraler. Et højt indhold af biotin i bamserne er med til at give dit hår, din hud og dine negle fornyet styrke og pleje. Kom gerne forbi klinikken og prøvesmag en bamse eller to.

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk