Om Klinikken

Om klinikken

 

 

Stefan Tølbøll - Indehaver

 

Uddannet kosmetiker/hudterapeut med over 9 års erfaring, bosiddende i København med min kæreste Nicholai. Jeg lægger stor vægt på resultatorienteret hudpleje og dermed det synlige/mærkbare resultat i mine behandlinger.

 

Mit speciale er avanceret hudterapi og kropsbehandlinger, hvor jeg specielt har arbejdet meget med behandling af akne og rosacea. Som wellness- og cupping massage ekspert, har jeg stor erfaring med hhv. løsning af dybe spændinger og reducering af appelsinhud/cellulite.

 

Med uddannelse i threading teknik (hårfjerning med tråd) og med over 9 års erfaring indenfor sugaring, har jeg været med siden starten, da disse hårfjerningsmetoder kom frem i Danmark. Som sugaring ekspert udfører jeg alle slags hårfjerningsbehandlinger inkl. brazilian på kvinder og mænd.

 

Det at behandle er for mig mere end bare behandlingen i sig selv. Jeg går meget op i at skabe resultater i samarbejde med klienten og vejlede optimalt igennem hele processen, så vi får det bedst mulige resultat. Jeg lytter meget til klienternes ønsker, men er samtidig realistisk og ærlig omkring, hvad der kan forventes. Følger klienterne min vejledning, så skal vi nok opnå et fantastisk resultat.

 

Jeg har i mine yngre år haft problemer med uren hud, men fik med professionel hjælp styr på situationen. Det var hér, jeg fik blod på tanden til at hjælpe andre mennesker i samme situation. Jeg søger hele tiden at udvikle mine kompetencer inden for branchen, men forholder mig stadig kritisk overfor nye ting på markedet. Jeg vil ikke bare læse, at et produkt eller en behandling virker – jeg vil se det på egen krop.

 

Gudskelov er vi ikke alle sammen ens, og det samme gælder for hudtyper. I denne forbindelse kan jeg garantere, at grundig vejledning kombineret med professionelle behandlingsforløb og skræddersyet hjemmepleje af huden er genvejen til optimale resultater, hvad enten du har problemer med uren, fedtet, dehydreret, sart eller sensitiv hud.

 

Jeg har tidligere arbejdet på de omtalte og kendte hudplejeklinikker Beauty Avenue Spa & Brow Bar og SkinDifferenz, som begge ligger på Frederiksberg. Siden hen har jeg været medejer af den nu anerkendte hudplejeklinik Holistic Beauty, men har nu valgt at stå på egne ben og derfor solgt klinikken fra og startet Element Copenhagen.

 

Som person er jeg meget positiv og nærværende, og jeg sætter en stor ære i, at mine klienter føler sig tilpas under hvert besøg. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Element Copenhagen.

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk