Behandlinger

Behandlinger

 

I Element Copenhagen bliver behandlinger skræddersyet, så de passer til klientens behov og hudtype. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi stræber efter det bedste resultat hver gang.

 

Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder vi mange slags ansigtsbehandlinger. Fælles for dem alle er, at de skræddersyes efter hudens behov og indeholder en grundig hudanalyse. Herved er det muligt at finde frem til den rette behandling til netop dig.

Kropsbehandlinger

Vi tilbyder flere forskellige former for kropsbehandlinger. Vælg mellem forskellige massage former, cupping, diamantslibning og evt. dybdrerens af ryg og vores SPA behandlinger.

 

Bryn & Vipper

Få et mere markeret og fyldigt, men samtidig naturligt look med farvning af bryn og vipper. Ligesom farvning vil retning af bryn give dit ansigt mere udtryk og et skarpere look.

 

Hårfjerning

Vi tilbyder flere forskellige hårfjerningsmetoder til hele kroppen. Vælg mellem sugaring, voks og threading (hårfjerning med tråd).

 

Hands & Feet

Vi tilbyder vi mange forskellige behandlinger til både hænder og fødder. Vi bruger Shellac fra CND, som er ekstremt holdbart, lugtfrit og skader ikke neglene.

 

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk