Hårfjerning

Hårfjerning

 

Få fjernet dine uønskede hår hurtigt og skånsomt, og nyd følelsen af glat hud uden stubbe og knopper. Vi tilbyder flere forskellige hårfjerningsmetoder til hele kroppen. Vælg mellem sugaring, voks og threading (hårfjerning med tråd).

 

Med et stor servicegen og mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen sørger vi for, at du føler dig tilpas og afslappet selv under de intime behandlinger.

Sugaring

Hårfjerning med sugaring er den mest skånsomme hårfjerningsmetode og kan benyttes på hele kroppen. Med denne metode fjernes hårene med groretningen, hvilket betyder færre knækkede hår. Læs mere her.

fra kr. 199,-

 

Voks

Hårfjerning med voks kan ligesom sugaring anvendes på hele kroppen. Denne metode er en nem "her og nu" løsning. Hos Element Copenhagen benytter vi os af stripsvoks, som også er velegnet til følsom hud. Læs mere her.

fra kr. 155,-

 

Threading

Århundredgammel effektiv og skånsom hårfjerningsteknik, som stammer fra mellemøsten. Teknikken har vundet meget frem i den vestlige verden de seneste år og bruges til fjernelse af uønsket hår i ansigtet, såsom overlæbe, hage og retning af bryn mm.

Læs mere her.

fra kr. 145,-

 

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk