Oxygenbehandling

Oxygenbehandling

 

dermaOXY Oxygenbehandling af hele ansigtet med mulighed for tilkøb af hals og décolleté. Med denne behandling boostes din hud med fugtivende serum. Du vil opnå et opstrammende, udgalttende og fyldigt løft af ansigtet, samt en fantstisk glød. Behandlingen tilfører en stor mængde hyaluronsyre, som binder fugt 1000 gange sin egen vægt, hvilket sikrer, at din hud gennemfugtes og fugtbalancen opretholdes .

  • Stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion

 

  • Reducerer fine linjer og rynker, og giver huden et fyldigt løft samt et foryngende udseende

 

  • Tilfører huden glød og vitalitet

 

  • Synligt resultat KUN 20 min efter behandling

Oxygenbehandling

Behandling med oxygen af ansigt med serum efter hudens behov.

kr. 750,-

Oxygen scalp treatment

Behandling med oxygen af issen/hovedbunden.

Velegnet til f.eks. tør og irriteret hovedbund. Styrker og fugtgiver både hår og hovedbund, samt tilfører et vitaminkomplex der giver nyt liv til håret og øger væksten og tykkelsen af de enkelte hårstrå

kr. 700,-

 

Hals & décolleté add-on

Oxygenbehandling af hals og decolleté kan tilkøbes til Oxygenbehandling af ansigt.

kr. 299,-

 

Oxygen add-on

Oxygen add-on kan tilkøbes til andre ansigtsbehandlinger.

kr. 349,-

 

Kurforløb

6 behandlinger af ansigtet med et interval af 7-10 dage.

kr. 4.000,-

Spar Kr. 500,-

Oxygenbehandling fra DermaOXY - En dansk udviklet anti-age behandling

 

Behandlingen med fokus på reduktion af rynker og linjer, samt tilførsel af fugt og vitalitet. Anvendte ingredienser og råmaterialer har en dokumenteret anti-ageing effekt og er sammensat på baggrund af grundig forskning og kliniske forsøg for at skabe et produkt af aller højeste kvalitet for et markant synligt resultat. Af anti-ageing komponenter kan nævnes hyaluronsyre (naturligt forekommende i huden), som binder fugten til huden, og retinyl (A-vitamin), der stimulerer cellefornyelsen.

 

Ved hjælp af ilt under tryk med en 90% oxygen koncentration masseres de aktive og nærende ingredienser ned i bunden af det dybere hudlag "dermis", hvorved aldringstegn for alvor modvirkes og reduceres. Denne høje oxygenkoncentration aktiverer komponenterne i serummet og effektiviserer deres anti-ageing effekt, hvilket medfører, at der allerede 20 minutter efter behandlingen kan ses en tydelig reduktion af fine linjer og rynker samt en forbedring af hudens elasticitet.

 

Oxygenbehandlingen fra DermaOXY er en effektiv og sikker dansk udviklet behandling for en synligt sundere og ungdommelig hud helt uden brug injektioner og kirurgi.

 

For mere info omkring DermaOXY og deres produkter henvises til www.dermaoxy.com

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk