Facials

Basic

Hudanalyse

En grundig analyse af huden og professionel vejledning

omkring produkter og andre faktorer, som kan have betydning i forhold til din hudtype og tilstand.

Indgår i alle facials. Gratis ved produktkøb over kr. 700,-

kr. 299,-

Teenage Facial

Ansigtsbehandling til teenagere op til 18 år. Behandlingen indeholder afrensning, peeling, dybderens og maske efter hudtype og tilstand. Ansigtshandlingen er målrettet teenage hud og er inklusiv vejledning i hjemmepleje.

kr. 499,-

Element Facials

 

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der passer bedst til din hud?

 

Alle ansigtsbehandlinger indeholder en grundig hudanalyse, hvilket gør det muligt at finde frem til den rette behandling, der efterfølgende skræddersyes efter hudens behov.

Dit valg er derfor ikke bindende.

Grundig veledning i hjemmepleje er altid en fast del af vores ansigtbehandlinger.

Earth - 55 min

Udrensende antibakteriel og lindrende ansigtsbehandling, hvor der lægges vægt på grundig dybderens. Rigtig god til dem, som føler huden fedter og har problemer med urenheder inkl. akne.

kr. 699,-

Air - 55 min

Beroligende, styrkende og genopbyggende ansigtsbehandling. Ideel til sart og sensitiv hud, men også yderst velegnet til fejlbehandlet hud, som er i ubalance eller til dig, der lider af rosacea.

kr. 699,-

Water - 55 min

Intens fugt er nøgleordet i denne ansigtsbehandling. Her lægges vægt på at gennemfugte huden, hvilket mindsker fine linjer og giver fylde. Ideel til dehydreret og sarte hudtyper, hvor huden kan føles stram og tør.

kr. 699,-

Fire - 55 min

Behandlingen, hvor der lægges vægt på at tilføre huden glød og vitalitet, øge blodgennemstrømningen og give huden fornyet liv. Ideel til aldrende hud, kedelig og grå rygerhud, og begyndende slap hud. Behandlingen inkluderer ansigtsmassage med cupping.

kr. 699,-

Luminous - 55 min

Fugtgivende og plejende ansigtsbehandling, hvor fokus lægges på at mindske og reducere solskader, uens hudtone, hyperpigmentering og pigmentering efter akne ar.

Oplev, at huden får et strålende og mere jævnt udseende.

kr. 699,-

Rejuvenate - 55 min

Behandling med Dermaroller, hvor du får rullen med dig hjem efter dit besøg og skal bruge 2 gange om ugen. I denne behandling lægges vægt på totalt fornyelse og gennemfugtning af

huden, hvorfor du vil opleve et øjeblikkeligt yngre udseende.

kr. 2.500,-

Infinity Deluxe - 90 min

Signature by Stefan Tølbøll

Luxuriøs afstressende anti-aging behandling af både ansigt og décolleté, som giver en fantastisk følelse af velvære og samtidig forebygger ældning af huden. Behandlingen fugter, strammer op, giver fylde og er inkl. massage af décolleté, nakke, hovedbund og ansigtsmassage med jade stones, som stimulerer blodcirkulationen.

kr. 1.199,-

 

Element Copenhagen | Knabrostræde 14, 1210 København K | tlf: 29 28 28 95 | info@elementcopenhagen.dk